Γνωρίστε μας καλύτερα
Προφίλ εταιρίας, Manspack.gr
ΑΦΟΙ ΜΑΝΩΛΕΣΣΟΥ Ο.Ε

Η επαφή της εταιρείας με τον χώρο της συσκευασίας ξεκινά το 1975 όταν ο ιδρυτής της Μανωλέσσος Ματθαίος αρχίζει να δραστηριοποιείται στην εμπορία πλαστικών τσαντών συσκευασίας. Το 1992 ύστερα από 17 χρόνια τεχνογνωσίας στον χώρο, προχωρά στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού με σκοπό την άμεση & ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, το 2001 επεκτείνεται στην κατασκευή και εκτύπωση χάρτινων τσαντών με σκοπό την κάλυψη ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα συσκευασίας.

Περνώντας στην 2η γενιά διαχείρισης, η εταιρία MAN’S Pack ανανεώνεται συνεχώς, προωθώντας νέα προϊόντα & υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με Ελληνικές εταιρίες παραγωγής και διάθεσης υλικών.

Χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης προς τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής αγοράς, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, θέληση για δημιουργία και εξέλιξη, με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Shop Online για όλα τα είδη συσκευασίας.

Τώρα θα βρείτε διαθέσιμο στο eshop μας:
Φάκελοι Κούριερ, Κουτιά Αποστολών, Χάρτινες Τσάντες, Πλαστικές Σακούλες, Βαμβακερές Τσάντες, Πάνινες Τσάντες & όλα τα είδη συσκευασίας δώρου.
Προστατεύουμε το περιβάλλον με χρήση ανακυκλωμένων χαρτιών.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΚΥΠΡΟ

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αθήνων!