Η Εταιρία Μας

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Γνωρίστε Μας Καλύτερα

ΑΦΟΙ ΜΑΝΩΛΕΣΣΟΥ Ο.Ε


Η επαφή της εταιρείας με τον χώρο της συσκευασίας ξεκινά το 1975 όταν ο ιδρυτής της Μανωλέσσος Ματθαίος αρχίζει να δραστηριοποιείται στην εμπορία πλαστικών τσαντών συσκευασίας.

Το 1992 ύστερα από 17 χρόνια τεχνογνωσίας στον χώρο, προχωρά στην αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού με σκοπό την άμεση & ουσιαστική εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εκτύπωση Χάρτινων Τσαντών

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς, το 2001 επεκτείνεται στην κατασκευή και εκτύπωση χάρτινων τσαντών με σκοπό την κάλυψη ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα συσκευασίας.

Περνώντας στην 2η γενιά διαχείρισης, η εταιρία MAN’S Pack ανανεώνεται συνεχώς, προωθώντας νέα προϊόντα & υπηρεσίες, συνεργαζόμενη με Ελληνικές εταιρίες παραγωγής και διάθεσης υλικών.

Χτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης προς τους πελάτες μας, ανεξάρτητα από τις δύσκολες συνθήκες της ελληνικής αγοράς, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία, θέληση για δημιουργία και εξέλιξη, με γνώμονα την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Eπισκεφτείτε τώρα το Eshop και παραγγείλετε γρήγορα και εύκολα online. Δείτε όλα τα προϊόντα που προσφέρουμε στο  Man’s Pack εδώ