Υφασμάτινες, Πάνινες Τσάντες Non Woven – Οικολογική Λύση

NON WOVEN ΤΣΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΧΟΥΦΤΑ & ΙΜΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

Πάνινες Τσάντες ΝΟΝ Woven Επαναχρησιμοποιούμενες

Οι Πάνινες τσάντες Non-Wooven Πολλαπλών Χρήσεων αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση στον τομέα Λιανικής συσκευασίας καθως και στον τομέα προβολής & προώθησης διάφορων προιόντων/υπηρεσιών.

ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΙΜΑΝΤΑ ΩΜΟΥ

Οι Πάνινες Τσάντες Non Woven Προσφέρονται σε μικρή ποσότητα τεμαχίων (250τμχ. ελάχιστη παραγγελία) με εξαιρετική απόδοση σχέσης ποιότητας & τιμής της τσάντας.

O συγκεκριμένος τύπος τσαντών NON WOVEN ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΩΜΟΥ είναι κορυφαίας ποιότητας στα 110 γρ. παχος υλικού με ΡΑΨΙΜΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΑΖΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΦΤΟ ΙΜΑΝΤΑ ΩΜΟΥ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΤΣΑΝΤΑΣ.
OΙ τσάντες NON WOVEN ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΩΜΟΥ εκτυπώνονται με την μέθοδο ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ, η οποία διασφαλίζει κορυφαια ποιοτητα εκτυπωσης και αποδοσης χρωματων!!

ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΙΜΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

Οι Πάνινες Τσάντες Non Woven Προσφέρονται σε μικρή ποσότητα τεμαχίων (250τμχ. ελάχιστη παραγγελία) με εξαιρετική απόδοση σχέσης ποιότητας & τιμής της τσάντας.

Οι Τσάντες Non Woven(«υφασμένες τσάντες») είναι ένα πολύ ανθεκτικό οικολογικό προιόν, το οποίο κατασκευάζεται από παράγωγα του πολυπροπυλενίου(ΡΡ) και δεν χρειάζεται πολύ ενέργεια για την κατασκευή του. Το υλικό φαίνεται κι έχει υφή σαν ύφασμα, αλλά δεν χρειάζεται να υφανθεί καθιστώντας το μια πολύ αξιόλογη οικονομική επιλογή συσκευασίας.

ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ COTTON

από 100% βαμβακερό ύφασμα

Πάνινες τσάντες κατασκευασμένες από 100% ακατέργαστο βαμβακερό ύφασμα σε φυσικό χρώμα. Η ενισχυμένη ύφανση τους με γαζι(στα 100γρ. Η 140 γρ/τετρ. Μέτρο) δεν έχει υποστεί επεξεργασία προσδιδοντάς τους την αίσθηση ενός φυσικού προϊόντος σε γήινο χρώμα. Διατιθενται σε μέγεθος 37Χ44(πλατος Χ ύψος).

ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ

Προσφέρονται σε μικρή ποσότητα τεμαχίων (300τμχ.ελάχιστη παραγγελία) με εξαιρετική απόδοση σχέσης ποιότητας & τιμής της τσάντας.

Οι τσάντες αυτές κατασκευάζονται από ανθεκτικό υλικό NON-WOVEN φιλικό προς το περιβάλλον, με χειρολαβή τύπου χούφτα και διατίθενται σε τρία χρώματα(λευκό, κραφτ & μαύρο)

Ίσως Σας Αρέσει Και…