ΠΑΝΙΝΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ NON WOVEN ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΧΟΥΦΤΑ

Πάνινες Τσάντες ΝΟΝ Woven Επαναχρησιμοποιούμενες

Οι Πάνινες τσάντες Non-Wooven Πολλαπλών Χρήσεων αποτελούν μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση στον τομέα Λιανικής συσκευασίας καθως και στον τομέα προβολής & προώθησης διάφορων προιόντων/υπηρεσιών.

ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΤΥΠΟΥ ΧΟΥΦΤΑ

Kατασκευάζονται από ανθεκτικό υλικό NON-WOVEN φιλικό προς το περιβάλλον

Προσφέρονται σε μικρή ποσότητα τεμαχίων (300τμχ.ελάχιστη παραγγελία) με εξαιρετική απόδοση σχέσης ποιότητας & τιμής της τσάντας.

Το κυριότερο πλεονέκτημα των Πάνινων τσαντών Non-Wooven Πολλαπλών Χρήσεων είναι η ανθεκτικότητα τους (Δεν σκίζονται /Είναι αδιάβροχες), γεγονος που τις καθιστά ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ για πολλές επαναλαμβανόμενες και διάφορες χρήσεις στην καθημερινότητα μας.

Οι τσάντες αυτές κατασκευάζονται από ανθεκτικό υλικό NON-WOVEN φιλικό προς το περιβάλλον, με χειρολαβή τύπου χούφτα και διατίθενται σε τρία χρώματα(λευκό, κραφτ & μαύρο)

Πίνακας Τιμών Για Πάνινες Τσάντες NON WOVEN Πολλαπλών Χρήσεων Εκτυπωμένο Με Το Εταιρικό Σας Λογότυπο- ΜΕ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσον αφορά την μακέτα/λάστιχα εκτύπωσης -τα οποία χρεώνονται την πρώτη φορά και μόνον– κοστολογούνται α) 45 ευρώ για ένα χρώμα εκτύπωσης

Οι τιμές για τις πάνινες τσάντες που βρίσκονται στον πίνακα αφορούν ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ

>ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΜΙΑΣ ΟΨΗΣ ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ

>ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΤΙΜΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΔΥΟ ΟΨΕΩΝ

Ελάχιστη Ποσότητα Παραγγελίας 300τμχ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΣΑΝΤΑΣ
Πλάτος x Υψος
300τμχ 600τμχ 1200τμχ
25 x 35 0,42€ 0,36€ 0,30€
30 x 40 0,46€ 0,40€ 0,34€
35 x 45 0,48€ 0,42€ 0,36€
40 x 50 0,52€ 0,46€ 0,40€
45 x 55 0,56€ 0,50€ 0,44€

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ ΧΟΥΦΤΑ

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας είναι απαραίτητη η αποστολή του λογότυπου της εταιρείας σας σε ηλεκτρονική μορφή καθώς και τα στοιχεία που θα πρέπει να αναγράφονται στην τσάντα.

Η εταιρεία μας ακολούθως σας αποστέλλει προσχέδιο μακέτας προς τελική επιβεβαίωση και έγκριση από την πλευρά σας.

Δείτε και τις τσάντες Non Woven με ΙΜΑΝΤΑ ΧΕΙΡΟΣ

Το υλικό φαίνεται κι έχει υφή σαν ύφασμα, αλλά δεν χρειάζεται να υφανθεί καθιστώντας το μια πολύ αξιόλογη οικονομική επιλογή συσκευασίας.

Ίσως Σας Αρέσει Και…